Artikeln publicerades 4 september 2018

Workshop om solceller och solel den 12 september

Har du funderat på att skaffa solceller?

Herrljunga kommunen anordnar nu en opartisk och djupgående teknik- och ekonomiträff med efterföljande diskussion och workshop om solceller och solel. Alla, företag, bostadsrättsföreningar, organisationer och privatpersoner, är välkomna.

På workshopen kommer vi, Sjuhärads och Östra Skaraborgs energi- och klimatrådgivare, att svara på era frågor. Vi börjar med teknikgenomgång som John Hamnelid, energirådgivare i Borås, håller. John har stor kunskap om solceller efter att ha arbetat på solcellsföretag i Asien under några år.

Vi kommer även att dela ut offertunderlag, visa var man kan söka för att få tag i offerter och hjälpa till med att ansöka om solelsstöd.

Har du redan en offert som du vill att vi ska gå igenom gemensamt på träffen kan du maila den i förväg men vi lovar inte att det blir tid över för detta under kvällen.

Anmäl dig helst i förväg genom att skicka e-post till Thomas Bengtsson, energiradgivare@admin.herrljunga.se senast måndagen den 10 september men vi kan även välkomna drop-in utan föranmälan.

Vi bjuder på fika.

Tid: onsdag den 12 september, kl 18.00 – kl 20 eller lite längre om vi inte blir klara.

Plats: Samling vid kommunhusets entré, Torget 1 i Herrljunga

Arrangörer: Kommunerna i Sjuhärad och Östra Skaraborg på uppdrag av Energimyndigheten

Vid frågor: Kontakta Thomas Bengtsson, energi- och klimatrådgivare

energiradgivare@admin.herrljunga.se eller tel. 0705 310324.

Solbild