Artikeln publicerades 28 november 2017

Välkommen till Herrljunga kommuns nya webbplats!

Bild på Herrljunga kommuns webbplats

Den 29 november publicerar vi vår nya webbplats. Strukturen skiljer sig från den förra och tanken är att det ska bli lättare för dig som besökare att hitta och ta till dig informationen.

Ingångssidor

Webbplatsen innehåller sju ingångssidor: Barnomsorg och utbildning; Omsorg och hjälp; Uppleva och göra; Bo, bygga och miljö; Gator, trafik och grönområden; Näringsliv och arbete; Kommun och politik.

Alfabetisk ordning på sidor

För att det ska vara lätt att orientera sig på webbplatsen är sidorna under ingångssidorna i alfabetisk ordning a-ö. Det här är konsekvent på alla sidor.

Hitta det du söker – använd sökfunktionen

Om du inte hittar det du söker, använd sökfunktionen som du hittar längst upp i högra hörnet. Skriv in ditt sökord.

Sökfunktionen Herrljunga kommuns webbplats

Kontaktuppgifter

Längst ner på sidan hittar du kontaktuppgifter till ansvarig tjänsteperson eller till en funktion på kommunen. Om det inte finns någon kontaktuppgift längst ner på sidan hittar du kommunens växelnummer och e-post under kontakta oss längst upp på sidan eller i sidfoten.

Nyheter

Varje ingångssida har sitt eget nyhetsflöde. De senaste nyheterna visas på startsidan. För läsa alla nyheter klickar du på ”visa fler nyheter” på startsidan. Då kommer du till vårt nyhetsarkiv.

Lämna synpunkt

Du kan alltid lämna din synpunkt på kommunens webbplats. Snabblänk för att lämna en synpunkt finns längst ner på alla sidor.

Webbplats under utveckling

Vi kommer att arbeta mycket med webbplatsen framöver för att göra den så lättillgänglig som möjligt för dig som besökare. Därför kan det vara så att det saknas information om vissa saker. Vi hoppas kunna färdigställa informationen så snabbt som möjligt. Men om du tycker att det saknas information om något – tveka inte att höra av dig genom att lämna en synpunkt.

Hoppas att du kommer att trivas på Herrljunga kommuns nya webbplats!