Artikeln publicerades 29 november 2017

Herrljungas nya webbplats lanserad

Nu är Herrljungas nya webbplats lanserad. Den finns på samma adress som den gamla, nämligen herrljunga.selänk till annan webbplats

– Utvecklingsarbetet har pågått under det senaste året, och nu är vi glada att äntligen kunna nå ut med en ny och modern webbplats till våra invånare och alla andra intresserade, säger Mats Bjurbom, kommunikatör.

– Detta är jättebra, säger Johnny Carlsson, kommunalråd. Vi har fått en helt ny och modern hemsida, och det är viktigt för att på en enkelt och lättfattligt nå ut med information till våra invånare och alla andra som är intresserade av Herrljunga.

Utvecklingsarbetet fortsätter

Att den nya hemsidan nu är lanserad firades med specialgjord ”webbtårta” på onsdagseftermiddagen i kommunhuset. Webbplatsen är framtagen i samarbete med företaget Lime Park, som är specialiserade på webbpubliceringsverktyget SiteVision.

– Arbetet är dock inte slut nu, utan utvecklingsarbetet med webbplatsen kommer att pågå under hela 2018, säger Malin Bülling, kommunikatör. Är det något som saknas eller är otydligt så får man höra av sig direkt till oss, eller via Synpunkten. Vår strävan är naturligtvis att detta ska vara en lättnavigerad webbplats som är enkel att förstå.