Artikeln publicerades 13 december 2017

Luciafirande i Herrljunga

Herrljungas luciatrupp

Det firades Lucia på många håll i Herrljunga kommun. Herrljungas luciatrupp med Julia Holmstrand i spetsen sjöng bland annat för personal i kommunhuset. Personal från Hemgården och personal från Hagen lussade för de äldre.

Herrljungas Luciatrupp

Julia Holmstrand kröntes till Herrljunga lucia på tisdagskvällen i Herrljunga kyrka. Herrljungas luciatrupp lussade bland annat för personal och allmänhet i kommunhuset. Sammanlagt gör Herrljungas luciatrupp runt 50 framträdanden under de närmsta veckorna.

Luciafirande på Hemgården och Hagen

Boende på Hemgården och Hagen i Herrljunga fick också njuta av lucia. Personalen lussade för de boende tidigt på morgonen liksom tidigare år.

Bild 1: Luciatrupp, personal på Hemgårdens äldreboende. Bild 2: personal i form av tomtemor och tomtefar bjöd på glögg och pepparkakor på Hagens äldreboende.