Artikeln publicerades 27 februari 2018

Broschyr om Herrljunga kommuns budget

Ekonomichef Linda Rudenwall

Ekonomichef Linda Rudenwall.

Den 28 februari skickas kortversion av Budget och verksamhetsplan 2018-2020 ut till alla hushåll i Herrljunga kommun. Syftet med broschyren är att på ett enkelt sätt beskriva de ekonomiska förutsättningarna, hur skattekronorna används samt beskriva ett framtidsperspektiv.

En lättläst version av budget och verksamhetsplanen

I broschyren får du bland annat läsa om Herrljunga kommuns vision och inriktningsmål samt vilka investeringar som planeras framöver.

- Vår förhoppning är att du som kommunmedborgare på ett enkelt och tydligt sätt ser hur kommunen använder sina pengar. Du kommer kunna läsa lite om kommunens investeringar, hur pengar fördelas över olika verksamheter och hur kommunen tänker framöver, i ett framtidsperspektiv, säger ekonomichef Linda Rudenwall.

Kortversion av budget och verksamhetsplan 2018-2020 är övergripande och lättläst skriven och finns tillgänglig digitaltPDF samt i tryckt version. Har du inte fått hem någon i brevlådan? Hör av dig till oss så skickar vi en till dig.

Läs hela Budget och verksamhetsplanen för 2018-2020PDF