Artikeln publicerades 7 maj 2018

Försvarsutbildarna föreläser om "för din säkerhet" 30 maj

Foto: Thomas Henrikson, MSB.

Den 30 maj kl 18-21.30, i samband med Krisberedskapsveckan kommer Försvarsutbildarna till Herrljunga för att föreläsa och stärka din förmåga att ta hand om dig själv och dina nära vid kriser i samhället.

För din säkerhet

När katastrofen är ett faktum, det oförutsedda har inträffat eller det som du visste inte fick hända har blivit verklighet! Vad betyder det för dig att hantera en situation när ljuset inte tänds när du slår på strömbrytaren, mobilen är död och internet har slutat fungera?

För din säkerhet! får du grundläggande kunskaper om var du hittar information vid kriser, hur du skapar din egen beredskap inför att värme, vatten eller el saknas hemma. Du stärker din egen förmåga att ta hand om dig själv och dina nära vid kriser i samhället. Vi riktar oss till dig som är 16 år och äldre.

Datum: 30 maj

Sista anmälan: 23 maj, till anmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tid: kl. 18.00-21.30, fika från kl. 17.30

Plats: Herrljunga kommunhus, Torget 1

För din säkerhet! är kostnadsfritt. Vi bjuder på fika. Ange ev. kostallergier i din anmälan. Vid eventuellt återbud skicka ett mail till fdsregionsyd@forsvarsutbildarna.se

Vi riktar oss till dig som är 16 år och äldre.

Varmt välkomna!

Krisberedskapsveckan

Den 28 maj till 3 juni är det Krisberedskapsvecka i hela Sverige. Krisberedskapsveckan är en årlig kampanj som ska öka kunskapen om hur människor påverkas av och kan förbereda sig för samhällskriser och höjd beredskap, ytterst krig.

Kolla in www.herrljunga.se/krisberedskapsveckanöppnas i nytt fönster