Artikeln publicerades 11 juni 2018

Utlottning av vinnare i tipspromenad den 6 juni

Vinnare frågetävling 6 juni

Foto, från vänster: Malin Bülling, kommunikatör och Sonja Andersson, vinnare av tipspromenad 6 juni.

Vinnare av en cykel värd 6 000 kronor på den tipspromenad som ordnades på medborgarskapsceremonin den 6 juni framför kommunhuset i Herrljunga blev Sonja Andersson, Herrljunga.

Sonja vann cykel värd 6 000 kronor

114 personer svarade på de fem frågorna, och ungefär hälften svarade rätt på alla. Därefter drogs en vinnare bland de rätta svaren, som alltså blev Sonja Andersson.

Rätt svar

Rätt svar på frågorna är följande:

• Räddningstjänstens deltidsbrandmän har fem minuter på sig från att larmet går till att de ska vara iväg med brandbilen.
  • Polisens enhet som brukar finnas på Herrljunga marknad kallas för Polisens mobila team.
  • Folkhälsoutvecklaren ska skapa möjligheter och förutsättningar för medborgarna att göra hälsosamma val.
  • Vuxenvandring innebär att det finns vuxna ute på samhället vissa fredags- och lördagskvällar för att skapa trygghet.
  • Hastighetsbegränsningen i Herrljunga tätort är 30 kilometer i timman.

Vad tyckte du om evenemanget 6 juni?

Glöm inte att lämna din synpunkt om evenemanget så att vi kan förbättra det till nästa evenemang eller rösta i webbfrågan.

Lämna din röst: vad tycker du om arrangemanget 6 juni?

Mycket lyckat
Bra