Artikeln publicerades 20 juni 2018

Mobila poliskontoret semesterstängt

Mobila poliskontoret

Det mobila poliskontoret kommer att vara stängt under sommaren. Från och med vecka 31 kommer det att finnas på plats utanför kommunhuset i Herrljunga tisdagar mellan kl 9 och 12.

Det mobila poliskontoret kommer att vara semesterstängt mellan veckorna 27 – 30.

Det innebär för Herrljunga kommuns del att mobila poliskontoret inte kommer att befinna sig utanför ICA Nära i Ljung på tisdag förmiddag mellan kl 9 och 12, samt inte heller på marknaden i Herrljunga andra tisdagen i månaden samma klockslag.

Det kommer även att vara stängt vid polisens kontor i kommunhuset, som har haft öppet onsdagseftermiddagar, från och med vecka 26. Polisen nås via vanliga telefonnumret 114 14. Vid brådskande ärenden ringer man naturligtvis 112.

Från och med vecka 31 blir det förändringar vad gäller det mobila poliskontorets närvaro i Herrljunga kommun. Då kommer man att finns på plats tisdagar kl 9 till 12 utanför kommunhuset, vilket också ersätter de tidigare onsdagseftermiddagarna inne i kommunhuset samt tisdagar i Ljung.

– Förändringen beror på att besöksantalen har varit få både i Ljung och i kommunhuset, säger Robert Möörk, kommunpolis. Förhoppningen är att den ökade synlighet som det mobila poliskontoret ger, ska öka antalet besökare i tätorten samt att polisens resurser används mer effektivt.