Artikeln publicerades 27 augusti 2018

Beställ röstkort

Väljare som inte har fått eller som har tappat bort sitt röstkort kan få ett nytt röstkort (ett så kallat dubblettröstkort) från oss.

Dubblettröstkort

Valmyndigheten skickar mellan den 16 augusti och den 22 augusti ut röstkort till dig som väljare. Du som vill förtidsrösta ska ta med röstkortet till röstningslokalen. Läs om Herrljunga kommuns röstmottagningsställen för förtidsröstning. Du måste styrka din identitet vid förtidsröstningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Väljare som inte har fått eller som har tappat bort sitt röstkort kan få ett nytt röstkort (ett så kallat dubblettröstkort) från kommunen.

För att få ett dubblettröstkort – kontakta kommunens växel på 0513-170 00 eller beställ via vaxel@admin.herrljunga.se, uppge namn och personnummer vid beställning.