Artikeln publicerades 17 september 2018

Kommunstyrelsen har öppet sammanträde den 24 september

Johnny Carlsson, kommunalråd.

Johnny Carlsson, kommunalråd i Herrljunga, hälsar välkommen till öppet kommunstyrelsesammaträde den 24 september kl 16.

Den 24 september klockan 16 så har kommunstyrelsen i Herrljunga ett öppet sammanträde.

– Kommunstyrelsen sammanträder ungefär en gång i månaden, och i april och september så är våra sammanträden öppna för allmänheten, berättar Johnny Carlsson, kommunalråd. Vanligen träffas vi på förmiddagen, men nu provar vi att börja mötet klockan 16 och hoppas att det betyder att fler kan komma.

– Det är viktigt att få inblick i hur demokratin fungerar i en kommun, så därför tycker jag att så många som möjligt ska ta chansen att besöka oss.

För den som vill tala med några av de förtroendevalda i Herrljunga, så finns även möjlighet lördagen den 22 september på Mörlanda marknad i Annelund. Då finns Herrljunga kommun nämligen på plats, och arrangerar som vanligt den populära tävlingen där man kan vinna ciderflaskor.

– Där hoppas vi kunna möta så många medborgare som möjligt, säger Johnny Carlsson. Och vi ska även passa på att berätta för besökare från andra kommuner hur bra det är i Herrljunga.