Artikeln publicerades 2 oktober 2018

Malin kan bli årets kommunikatör inom offentlig förvaltning

Malin Bülling, kommunikatör.

Malin Bülling, kommunikatör på Herrljunga kommun, har nominerats till priset Megafonen.

Malin Bülling, kommunikatör på Herrljunga kommun, har nominerats till priset Megafonen, som är ett rikstäckande pris för kommunikatörer inom offentlig förvaltning.

– Det känns jätteroligt att bli uppmärksammad för sitt arbete, säger Malin, som har jobbat åt ett Herrljunga kommun i ett och ett halvt år. Jag har inte riktigt låtit detta sjunka in än.

– Jag är stolt och glad över att kunna ge medborgarna den information som de har rätt till och behöver.

Malin har nominerats utifrån hennes kommunikationsarbete under den gånga sommarens extrema värme. Motiveringen råder så här:

”Sommarens extrema värme satte många kommuneras kommunikativa arbete på hårda prov. Malin har under denna period på ett ypperligt sätt servat Herrljunga kommuns invånare med relevant och tillgänglig information. Genom ett kommunikationsarbete som sträckt sig över många kanaler och en outtröttlig uppdateringstakt har Malin ökat kunskapen om vattenbrist och eldningsförbud i kommunen.”

Megafonen delas ut för fjärde året. Vinnaren kommer att utses vid konferensen Publikom i Stockholm den 10 oktober.