Artikeln publicerades 12 december 2018

Uppvaktningar och avtackningar på Kommunfullmäktiges julavslutning

Herrljunga Kommunfullmäktiges traditionella julsavslutning ordnades på tisdagskvällen, i samband med årets sista sammanträde.

Pensionärer julavslutning 2018

De pensionärer som avtackades var Ingela Fransson, Linnea Lundkvist, Sonja Gustafsson och Gull-Britt Hansson. En ”25-åring” uppmärksammades och det var Camilla Utbult.

Det hela började med mingel på Kunskapskällan. Sedan hälsade Björn Wilhelmsson, 2:e vice ordförande, välkommen och så blev det underhållning av musikskolan.

Därefter uppmärksammades de som arbetat åt Herrljunga kommun i 25 år, samt pensionärer med mer än 15 anställningsår. Följande ”25-åringar” var på plats och uppmärksammades: Camilla Utbult

Följande pensionärer avtackades: Ingela Fransson, Linnea Lundkvist, Sonja Gustafsson och Gull-Britt Hansson.

Även ett antal förtroendevalda avtackades, nämligen Åke Henningsson (KD), Uno Sanfridsson (C) och Jan-Olov Brorsson (L).

Kvällen avslutades sedan med julmat i Altorpskolans matsal, och ett besök av Herrljungabygdens lucia med tärnor.

Förtroendevalda julavslutning 2018

Tre förtroendevalda avtackades, nämligen Jan-Olov Brorsson (L), Uno Sanfridsson (C) och Åke Henningsson (KD).