Artikeln publicerades 17 maj 2019

Så här blir programmet vid nationaldagsfirande och medborgarskapsceremoni den 6 juni

Den 6 juni ordnas nationaldagsfirande och medborgarskapsceremoni i hembygdsparken vid Haraberget i Herrljunga.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Herrljunga hembygdsförening och Herrljunga kommun. Programmet för dagen är nu klart och ser ut som följer.

Program 6 juni

10:30 Samling vid Kommunhuset. Avmarsch mot Haraberget. Veteranbilskortége

10:45 På Haraberget spelar Musikkåren Lyran

11:15 Kommunfullmäktiges ordförande Andreas Johansson och Herrljunga hembygdsförenings ordförande Peter Backenfall hälsar välkommen

11:25 Medborgarskapsceremoni

11:45 Musikskolans kör underhåller

12:00 Utdelning av kulturpris och kulturstipendium. Medaljörer uppmärksammas. Pris för Årets ungdomsledare samt Årets företagare.

12:30 Musikgruppen Triol med Sven-Ingvarsprogram, del 1

13:00 Tal av Herrljungas nya kommundirektör Ior Berglund

13:10 Musikgruppen Triol med Sven-Ingvarsprogram, del 2

13:40 Prisutdelning tipspromenad

13:50 Avslutning. Sveriges Nationalsång

Tiderna är ungefärliga. Trollstig, poängpromenad för barn och vuxna, gratis fika-bakelse och glass till alla barn. Alla är varmt välkomna!

Musikgruppen Triol

Musikgruppen Triol underhåller den 6 juni med ett Sven-Ingvarsprogram.