Artikeln publicerades 7 juni 2019

Planerat strömavbrott

Herrljunga kommun informerar

Den 14 juni kl. 00:00-05:00 kommer det vara ett planerat strömavbrott som berör Herrljunga tätort samt Vreta, Fölene, Eggvena, Remmene och Tarsled med omnejd. Under avbrottet kommer regionnätsägaren Vattenfall och Herrljunga Elektriska utföra underhållsarbete.

Observera att ledningarna kan spänningssättas när som helst under angiven tid.

Att tänka på under avbrottet:

• Kyl och frys: undvik att öppna kylskåpet och frysen för ofta, då håller kylan längre.
  • Vatten: tappa upp dricksvatten vid behov i god tid innan avbrottet.
  • Kommunikation: tele-, fiber- och mobilnät kan påverkas av avbrottet. Vid brand eller annan olycka så kan du larma Räddningstjänsten från brandstationen vid Ringleden i Herrljunga.

Se även till att i god tid blockera hissar och annan utrustning som du ansvarar över och som blir obrukbar under elavbrottet.

Har du några frågor angående det planerade strömavbrottet kontakta Herrljunga elektriska på telefon 0513-220 40.