Artikeln publicerades 19 september 2019

Träffa förtroendevalda på Mörlanda marknad

På lördag den 21 september är det Mörlanda marknad i Annelund, och som vanligt kommer Herrljunga kommun att vara på plats.

– Marknaden lockar ju väldigt många, både besökare utifrån och herrljungabor, så det känns naturligt för oss att vara med, säger Gunnar Andersson, kommunalråd.

I Herrljunga kommuns tält, som finns på samma ställe som förra året, kommer det att bjudas på cider och så finns möjlighet att träffa våra ledande politiker.

– Titta gärna förbi och prata med oss, säger Gunnar Andersson. För oss är Mörlanda marknad ett utmärkt tillfälle till medborgardialog.

Mats Palm och Gunnar Andersson

På lördag är det Mörlanda marknad. I Herrljunga kommuns tält finns Mats Palm, oppositionsråd, och Gunnar Andersson, kommunalråd.