Artikeln publicerades 10 december 2019

Uppvaktningar och avtackningar på kommunfullmäktiges julavslutning

Avtackning vid KFs julavslutning

På bilden ses de "25-åringar" och pensionärer som avtackades vid kommunfullmäktiges julavslutning i Herrljunga.

Herrljunga kommunfullmäktiges traditionella julsavslutning ordnades på tisdagskvällen, i samband med årets sista sammanträde.

Det hela började med mingel på Kunskapskällan. Sedan hälsade Andreas Johansson, kommunfullmäktiges ordförande, välkommen och så blev det underhållning av musikskolan.

Därefter uppmärksammades de som arbetat åt Herrljunga kommun i 25 år, samt pensionärer med mer än 15 anställningsår.

Följande ”25-åringar” var på plats och uppmärksammades: Hans Lindberg, Pia Johansson, Elisabeth Johansson, Susanne Ask-Wängkvist, Jörgen Fredriksson, Ann-Charlotte Amnehammar, Ann-Sofie Boqvist, Jeanette Johansson, Anna Kleinschnittger och Parvin Mohtasham.

Följande pensionärer avtackades: Rolf Aleryd och Vivi Strand.

Kvällen avslutades sedan med julmat i Altorpskolans matsal, och ett besök av Herrljungabygdens lucia med tärnor.