Stöd till dig som är ny i Sverige och Herrljunga

Är du nyanländ och placerats i Herrljunga? Behöver du hjälp med något? Då har du kommit rätt.

Introduktionsenheten

Introduktionsenheten stöttar dig som ny invånare i kommunen. Vi jobbar gentemot nyanlända som innefattas av det kommunala flyktingmottagandet utifrån Migratinsverkets fördelningsbeslut om mottagandet. Hos oss kan du få praktisk hjälp med bosättningen i samband med anvisning, skaffa dig information och få stöd i kontakter med andra myndigheter.

Vi har en "drop-in mottagning" utan tidsbokning som är öppet varje torsdag mellan 13-15. Drop-in tiden är i första hand riktat till dig som nyanländ men vi kan också finnas till hand för kommunens tjänstepersoner, organisationer, myndigheter och allmänhetens frågor.

Besöksadress och öppettider

Introduktionsenheten är öppen mellan kl. 8-16 och vi finns på: Kvarnvägen 5, 524 31 i Herrljunga, (Kvarteret Thor, på andra våningen).

Kontoret är inte alltid bemannat då vi är ute på uppdrag så ring eller maila oss innan så att vi säkert kan ta emot dig.