21 september 2019 kl. 09.30-13.00

Inspirationsdag med Mattias Sunneborn 21/9

Som ett stort tack för det fina engagemang och ideella arbete ni gör i era föreningar, vill Sisu Idrottsutbildarna tillsammans med Herrljunga kommun bjuda in er till en kostnadsfri inspirationsdag med en fantastisk inspiratör och tidigare elitidrottare; Mattias Sunneborn.

Inbjudan till Inspirationsdag den 21/9 med Mattias Sunneborn.

Öppna inbjudan som pdfPDF

Mattias Sunneborn är Sveriges mest framgångsrika längdhoppare och blev 1991 förste svensk att hoppa över åtta meter.
Stora drömmar och stora tydliga mål är några av hans framgångsfaktorer. Mattias har även ett stort intresse för veteranidrotten och blandar i sin föreläsning in tips om hur du kan träna för att hålla din kropp ung.
Efter föreläsningen hålls ett fysiskt pass där ni får tips på övningar som ni kan använda i er vardagliga verksamhet, oavsett vilken idrott ni är aktiva i.
Dagen riktar sig till alla som är aktiva i en förening.
Efteråt bjuds det på lättare lunch.
Passa också på att gå på Mörlanda marknad som pågår samtidigt.

Datum:Lördagen den 21/9 2019

Plats:Mörlandahallen i Ljung, tänk på att marknaden pågår samtidigt, så var ute i god tid för att få parkering.

Inspiratör: . Mattias Sunneborn

Program för dagen:
Från 09.30 Fika
10.00 Föreläsning
11.00 Ombyte/förflyttning
11.15 Träningspass 90 min
12.45 Slut

Anmälan: Anmäl dig här, via QR-koden(se affischen) eller via mail till thomas.gehoor@vgidrott.se senast 11 september.
Glöm inte att ange om du behöver specialkost vid fikat.
Återbud: Återbud mindre än 5 dagar innan utbildningens start alt. att utebli medför att en administrationsavgift på 200 kr tas ut.
Information: SISU Västra Götaland thomas.gehoor@vgidrott.se / 0709–26 58 94
Arrangemanget är ett samarbete mellan SISU Idrottsutbildarna, Västra Götalands Idrottsförbund och Herrljunga Kommun