Artikeln publicerades 7 februari 2018

Fina möjligheter till skridsko- och skidåkning i Herrljunga

Skidspår i motljus

Nu finns det skidspår i Herrljunga, bland annat på golfbanan i Hudene.

Nu finns det fina möjligheter till vintersport i Herrljunga kommun.

– Annelunds IF spolat isbanan vid Mörlanda sportcenter och de har även sett till att det finns skidspår i elljusspåret i Annelund, berättar Birgitta Saunders, utvecklare för föreningsliv och besöksnäring på Herrljunga kommun.

I Herrljunga har Herrljunga isbaneförening spolat rinken vid Altorpskolan, och Herrljunga skid- och orienteringsklubb har ordnat skidspår i elljusspåret vid Skoghälla samt på golfbanan i Hudene.

– Så nu är det bara att ta chansen och ge sig ut och njuta av det vackra och härliga vintervädret så länge det varar, säger Birgitta Saunders.

I de båda elljusspåren finns det belysning fram till kl 21. Isbanorna har belysning fram till kl 22. På isbanorna finns möjlighet att sätta i gång belysningen även efter 22.