Artikeln publicerades 22 maj 2018

Anmälan till årets sommarsimskola är öppen

Den 18 juni till och med den 29 juni anordnar Herrljunga kommun sommarsimskola för barn som är folkbokförd i Herrljunga kommun.

Herrljunga kommun kommer att anordna sommarsimskola under sommarlovet 2018 i Herrljunga simhall. Sommarsimskolan är till för dig som har börjat förskoleklass upp till årskurs sex och som är folkbokförd i Herrljunga kommun. Simskolan äger rum v 25 - v 26, från den 18 juni till och med den 29 juni.

Sommarsimskolan vänder sig i första hand till dig som inte kan simma, men är även till för dig som vill förbättra dina simfärdigheter. Simskolan är avgiftsfri.

Första lektionen är 09:30 - 10:15
Andra lektionen är 11:00 - 11.45
Tredje lektionen är 13:00- 13:45

I första hand kommer barn från Herrljunga centralort att placeras i eftermiddagsgruppen utifrån bussarnas körschema.

Den 8 juni informerar simskolan dig om vilket pass du ingår i.

Till förmiddagspassen med start 09:30 så finns det möjlighet att åka skolskjuts in och hem. Bussarna samordnas tillsammans med sommarskolan. Ange i anmälan om du är i behov av skolskjuts.

Anmälan sker via www.herrljunga.se/anmalan/sommarsimskola
Anmälan är bindande, begränsat antal platser. Sista anmälningsdag 1 juni.