Artikeln publicerades 24 oktober 2018

Fem personer/företag uppmärksammas på ”Herrljunga Walk of Fame”

I morgon, torsdag den 25 oktober, så är det Flammande höstkväll i Herrljunga.

Samtidigt kommer fem nya personer/företag att uppmärksammas i ”Herrljunga Walk of Fame”.

– Det är med stolthet som vi nu tar ett andra steg i Herrljunga Walk of Fame, och jag hoppas att så många som möjligt ska komma till Storgatan på torsdag kväll, och vara med när vi avslöjar vilka som uppmärksammas det här året, säger Carl-Olov Holmström, näringslivschef i Herrljunga kommun.

”Herrljunga Walk of Fame” lanserades första gången 2017, och det är ursprungligen ett entreprenörsuppdrag som gjordes av några elever på Altorpskolan 2015. Arrangemanget ”Herrljunga Walk of Fame” arrangeras av Herrljunga Köpmannaförening i samarbete med Fokus Herrljunga och Herrljunga kommun.

Platta på Storgatan

Nu uppmärksammas fem nya personer/företag på Flammande höstkväll på Herrljungas Walk of Fame, precis som Elisabeth Hesselblad uppmärksammades förra året.