Artikeln publicerades 19 december 2018

Idrottsfrukost i Herrljunga

Foto: Linnéa Larsson, SISU Sjuhärad.

SISU idrottsutbildarna bjöd den 18 december på idrottsfrukost till föreningsrepresentanter verksamma inom idrottsrörelsen i Herrljunga kommun, med syfte att knyta kontakter och tala om idrottsfrågor.

Ett forum att hitta nya samarbeten

SISU idrottsutbildarna i Sjuhärad är en studie- och utbildningsorganisation som hjälper idrottsföreningar och specialdistriktsförbund i Sjuhärad att utvecklas genom att bland annat erbjuda utbildning som på olika sätt förbättrar verksamheten.

Varför har ni bjudit in till den här frukosten?

Vi har bjudit in representanter från föreningslivet i Herrljunga för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella idrottsfrågor, säger Linnéa Larsson, representant från SISU.

Herrljunga – ett mångfacetterat föreningsliv

Representanter från föreningslivet, föreningsanställda, politiker samt representanter från Herrljunga kommun deltog på idrottsfrukosten.

Herrljunga har många olika typer av idrottsföreningar, vilket är roligt. Här skapar vi en arena för att olika föreningar ska kunna byta erfarenheter och utöka sitt samarbete, säger Linnéa Larsson.

Representant från Herrljunga kommun var bland annat Birgitta Saunders, föreningsliv och besöksnäringsansvarig i Herrljunga kommun.

Trevligt att träffa personer från föreningarna samt samtala under mindre formella former, säger Birgitta Saunders.