Artikeln publicerades 13 juni 2019

Nu är upplevelseguiden klar

Nu är 2019 års Upplevelseguide för Herrljunga och Vårgårda klar och den delas ut till samtliga hushåll i de båda kommunerna.

– I Herrljunga är detta en ny satsning, säger Birgitta Saunders, besöksnäringsansvarig. Vi hoppas att guiden kan vara till både glädje och hjälp för de som är intresserade av Herrljunga.

Upplevelseguiden riktar sig till både till turister och de som bor i Herrljunga.

– Här finns många tips för den som vill semestra på hemmaplan eller som vill besöka vår grannkommun, säger Birgitta Saunders.

Broschyren finns att hämta på turistinformationen på biblioteket, Crea diem bokcafé i Od samt på kommunhuset. Mera information om besöksmål i Herrljunga finns också på www.vastsverige.com/herrljungalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Birgitta Saunders

Birgitta Saunders, besöksnäringsansvarig, visar den nya upplevelseguiden.