25 juni 2018 till 22 augusti 2018 kl. 00.00-00.00

Låna metspö och prova fiskelyckan!

Foto från Pixabay

Vid Säms camping och café kan du låna metspö och flytväst gratis över dagen.

Låna ett metspö och prova fiskelyckan

Att fiska är en rolig aktivtet som man kan göra tillsammans hela familjen och i alla väder.

Säms Camping & café hyr genom sommarlovsaktiviteter ut metspön gratis, till barn och ungdomar som vill fiska.
Agn för metet få man stå för själv, men det går bra att fiska med bröd, deg eller majs.

Det finns också flytväst att låna gratis på campingen för en dag.
Vill man hyra flytväst för flera dagar, kontakta Herrljunga Simhall.

I Sämsjön finns fiskar såsom Aborre, Mört, Gädda, Karp och Gös för att nämna några.

Fiske i Sämsjön är gratis för barn och ungdomar under 18 år.
Fiske i Sandsken är gratis för barn och ungdomar under 18 år.
Fiske i Nossans övre fiskesystem är det gratis fiske för barn och ungdomar under 16 år. Sjöar som ingår här är bla. Axsjön, Lillasjön, Öjasjö, Våtasjö och Mollasjön.

Längst med Nossan är det tillåtet att fiska där kommunen har mark. Läs mer om var på kommunens hemsida, se nedan.

Tänk på att lämna tillbaka spöet i samma skick som när du lånade det, så att flera får nöjet att fiska.

Vill du läsa mer om fiskemöjligheter i Herrljunga kommun, besök sidan Fiske i Herrljunga