5 augusti 2020 kl. 00.00-23.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Aktivitetsdag i Herrljunga 5 augusti

Foto visar frisbees i olika färger, liggande på en gräsmatta

Aktivitetsdag för dig mellan 6-15 år

Herrljunga Kommun tillsammans med SISU idrottsutbildarna/Sportsforyou inbjuder till en aktivitetsdag onsdag den 5 augusti. En hemesteraktivitetsdag!

Dag: 5 augusti

Plats: Stadsparken och området kring Herrljunga Sportenter

Tid: 11.00 -15.00

Frukt kommer att serveras under dagen!

Kom ihåg att ta med egen vattenflaska!

Alla barn och ungdomar som är nyfikna på att komma och vill prova på olika aktiviteter är välkomna!

Info om aktivtetsdagen

Det kommer att bli lite blandade aktivteter och prova på ex Höjdhopp, prova skateboard, gå på lina, spela basket, testa på att snickra ihop låtar, läs en bok, pyssla, frisbeeaktivitet mm.

Bland annat kommer Andreas Karlsson och Mattias Melo vara med under dagen. Fritidsgården, Biblioteket, Svenska kyrkan mfl kommer att vara med under dagen.

Andreas är fyrfaldig svensk mästare i höjdhopp, men har nu sadlat om och är med i landslaget i längdhopp. Han är på plats för att inspirera och peppa under dagen!
Mattias är en singer/songwriter som kommer att ta med sig gitarren och ge möjlighet att snickra ihop lite låtar tillsammans med honom.
Stellan från Sportsforyou kommer att vara med under dagen aktivera och ha med sig olika prova på aktiviteter.

Några aktiviteter kommer att pågå under en viss tid medan några aktiviteter går att testa under hela dagen.

Trevligt att bara samlas och ta vara på dagen och testa på :)

Vi kommer sprid ut aktiviteterna i området kring stadsparken och Herrljunga sportcenter.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer angående Covid-19.

Max antal: 50 stycken
Då det är en gräns på max 50 personer som får samlas på en plats samt att man ska hålla avstånd mellan varandra, kan vi komma att begränsa antalet barn och ungdomar. Det är ingen anmälan till aktiviteten, men för att hålla en gräns på 50 st. kommer alla som vill vara med få anmäla sig på plats.

Aktiviteterna kommer att ske utomhus, men vid regn kan vissa aktiviteter komma att hållas i idrottshallen.

Arrangörer: Herrljunga kommun, Folkhälsostrateg, Föreningsliv och Fritid, Bibilioteket i samverkan med SISUI-Idrottsutbildarna.