9 februari 2019 till 17 februari 2019 kl. 00.00-21.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Bio På Biograf Saga, sportlovsfilmer

Sportlovsfilmer som visas på Biograf Saga i Herrljunga

Arrangör: Biograf Sagalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. På Biograf Sagas hemsida kan du se hela filmprogrammet både före ochefter sportlovet. Här visas de filmer som går på biografen under sportlovet.
Biograf Saga Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

KONTAKTUPPGIFTER
Epost: info@biografsaga.se, boka@biografsaga.se
Mobil: 0705-42 02 01, 0735-05 98 96

RÖJAR-RALF KRASCHAR INTERNET

I detta nya äventyr lämnar Ralph och Vanilja sin spelhall och beger sig in i den outforskade, vidsträckta och spännande internetvärlden, som kanske eller kanske inte kommer överleva Ralfs röjande. Bråkstaken Ralf och hans kompis Vanilja von Sockertopp, båda två från videospelsvärlden, sätter allt på spel när de ger sig ut på ”world-wide-webben” för att leta reservdelar till Vaniljas videospel, Sockerkick. De visar sig vara svårare än de tror och tillsammans måste de ta hjälp av internets invånare för att hitta det de letar efter.

Söndag 10/2 kl 16:00 (2D)

Söndag 17/2 kl 16:00 (3D)

Tid: 1 tim 50 min, Pris: 80 kr, Från: 7 år


BOHEMIAN RHAPSODY (Sv-text) (2D)

Bohemian Rhapsody är en hyllning till Queen, deras musik och enastående sångare Freddie Mercury, som trotsade stereotyperna, rev upp konventionerna och blev en av världens mest älskade underhållare. Filmen följer bandets explosionsartade uppgång genom deras ikoniska låtar och revolutionerande sound, när bandet nästan splittras på grund av Mercuys urspårade livsstil och den triumfartade återföreningen under Live Aid då Mercury leder bandet i ett av de mäktigaste framträdandena i rockhistorien, samtidigt som han kämpar mot en livshotande sjukdom. Under tiden cementerar de arvet från ett band som fortsätter att inspirera outsiders, drömmare och musikälskare än idag.

Söndag 10/2 kl 18:30

Tid: 2 tim 14 min, Pris: 100 kr, Från: 7 år


BRITT-MARIE VAR HÄR (Sv-text) (2D)

Britt-Marie är inte alls någon ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 års äktenskap och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden. Hon hamnar i Borg, en liten håla där allt är nedlagt förutom den ölstinkande pizzerian och det lokala fotbollslaget. Britt-Marie tar över som tränare för byns ungdomslag, trots att hon avskyr fotboll. Men snart väcks hennes drömmar och med dem en undangömd framtidstro. Kanske finns det en andra chans i livet, kanske är det aldrig för sent att börja leva. Britt-Marie var här är årets stora feelgood-drama som filmatiseras efter ännu en succéroman av Fredrik Backman, författaren bakom En man som heter Ove. För regin står Tuva Novotny som därmed gör sin första svenska långfilm.

Lördag 9/2 kl 18:30

Söndag 17/2 kl 18:30 

Tid: 1 tim 37 min, Pris: 100 kr, Från: Barntillåten


LYCKLIGARE KAN INGEN VARA (2D) (Sv-text)

Fem par i olika generationer. Deras liv vävs samman av tillfälligheter men ibland genom mycket avsiktliga val där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek. Vi har Robert och Josefin vars äktenskap gått i stå när Robert av en slump springer på sin första stora kärlek Sofia. Gamla känslor blossar upp och Robert vet inte vilket ben han ska stå på. Bloggerskan Ebba ska föda och förvecklingar uppstår som barnmorskan Maria dras in i. Hon blir kär i mannen hon precis skällt ut, men har svårt att visa sina känslor. Pensionären Ulf med sin hund Darwin har med åren blivit tvär i väntan på att den rätta ska dyka upp. Men när han träffar Claudia spirar känslorna.

Tisdag 12/2 kl 18:30

Tid: 1 tim 52 min, Pris: 100 kr, Från: Barntillåten


GREEN BOOK (2D) (Sv-text)

År 1962, när nattklubbsvärden/utkastaren Anthony ”Tony Lip” Vallelonga tillfälligt befinner sig utan arbete, går han med på att köra musikern Dr. Don Shirley på en tvåmånaders turné i djupaste amerikanska södern. Förvånad över att upptäcka att doktorn är afroamerikansk och inte en vanlig doktor, är Tony till en början ovillig att ta jobbet, men lönen är för bra för att tacka nej till. Doctor Shirley är välutbildad, raffinerad, konstnärlig, talar flera språk, innehar tre doktorstitlar och är den hyllade skaparen av en innovativ musikform medan Tony är en jordnära vanlig man med djupa band till sin stora familj, har en egenskap att hamna i trubbel och en förkärlek till rock’n roll och stekt kyckling. Från början så har de båda mycket olika uppfattning om allt från mat till musik, men finner snart att de båda också befinner i en värld som ser ner på dem båda – och där börjar en oväntad vänskap. Chockad över att bevittna verkligheten för svarta amerikaner i den segregerade södern, blir Tony doktorns mest orädde försvarare och Don återbetalar Tonys lojalitet genom att hjälpa honom skriva dagliga kärleksbrev till sin fru. Green Book är en varmhjärtad, rolig och underhållande roadmovie om två väldigt olika och viljestarka män som bryter igenom rasskillnader, samhällsklass och utbildning för att skapa ett djupt och bestående vänskapsband. När de står över antaganden och stereotyper demonstrerar parets osannolika allians den livsföränderliga kraften av tolerans och tvärkulturell förståelse – två starka värden som resulterade i inspirerande livslång vänskap.

Torsdag 14/2 kl 18:30

Tid: 2 tim 10 min, Pris: 100 kr, Från: 11 år


AQUAMAN (2D) (Sv-text)

Halvmänniskan och halvatlanten Arthur Curry gör sitt livs resa – en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till: en kung. Från regissören James Wan kommer nu det actionspäckade och visuellt storslagna äventyret Aquaman med Jason Momoa i huvudrollen.

Fredag 15/2 kl 17:00

Tid: 2 tim 5 min, Pris: 100 kr, Från: 11 år


SUNE VS SUNE (2D) (Sv-text)

När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran. Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska lämna honom och välja den nye Sune. Samtidigt känner Håkan att hans storebror håller på att sugas upp i de vuxnas tråkiga värld, pappa Rudolf får en ålderskris och vill säga upp sig för att satsa på musiken och mamma Karin blänger avundsjukt på nya Sunes perfekta mamma och hennes ännu mer perfekta bil. Välkommen till familjen Andersson!

Lördag 16/2 kl 16:00

Tid: 1 tim 30 min, Pris: 80 kr, Från: 7 år