Horsby, Herrljunga

Lev din husdröm i Horsby. Välkommen hem, här erbjuder vi 45 nya tomter i en naturnära och familjevänlig småstadsidyll. På några minuter når du tågstationen, skola och butiker.

Horsbyområdets attraktiva barnvänliga läge, har direkt anslutning till naturen och bara några hundra meter till Horsbyskolan. Här erbjuds tomter för villor, radhus, parhus eller kedjehus.

Precis runt knuten finns många vandringsleder, för joggingturen, hundpromenaden eller rekreation. Samtidigt når du centrum med flera olika butiker och järnvägsstationen på bara några få minuter.

Gång och cykelvägar finns inplanerade och gör det enkelt för ett besök i samhället, där det finns livsmedelsaffärer, café, optiker, skoaffär och bygghandel. Herrljunga tätort är mysig och genuin, och järnvägen med sitt strategiska läge gör det möjligt att nå flera städer i olika riktningar.

Tomtpriset är 299 kr/m2, då ingår inte anslutningsavgifter och övriga tillkommande kostnader. Gå in på tomtväljaren för att se lediga tomter, tomtpris och reservera digitalt.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på herrljunga.kommun@herrljunga.se eller ring 0513-170 00 så berättar vi mer!

Boka tomt för ditt drömhus

I tomtväljaren bokar/reserverar du tomt i Horsby, Herrljunga.

Faktaruta

Järnvägsstation: 1000 m

Livsmedelsaffär: 700 m

Skola: 200 m

Förskola: 100 m

Skog/naturområde: 50 m