Aktiviteter utomhus

Att komma på vad man kan göra är ibland svårt, här kommer några tips från Herrljungaungdomar.

Motorik- och parkourbana

Vill du utmana dig själv kan du testa på motorik- och parkourbana intill Altorpskolan. Där kan man hoppa över och under hinder eller klättra och se hur högt upp just du klarar att nå!

Basket

Inte långt ifrån parkourbanan ligger det även en basketplan där du kan spela med kompisarna eller spela själv. Det finns ingen boll att låna, utan du får ta med en egen eller köpa i skohuset som säljer varierande sportartiklar. Det finns även en basketplan vid Horsbyskolan.

Skateparken

Är detta inte din grej, utan du är mer inne på saker som går snabbt på hjul, så rekommenderar vi dig att testa skateparken som ligger bredvid Herrljunga Sportcenter. Utrustning som skateboard, kickbike och hjälm finns att låna i receptionen hos Herrljunga Sportcenter.

Hinderbana

För dig som inte bor i centrala Herrljunga finns det två hinderbanor där du kan testa på armgång, balans och andra roliga utmaningar. Den ena ligger i anslutning till elljusspåret i Mörlanda och den andra ligger vid gräsmattan bakom Eggvenaskolan.

Frisbeegolf

Frisbeegolf är en perfekt aktivitet för en solig dag! Varför inte utmana vänner eller familj? Stadsparken utanför Herrljunga Sportcenter erbjuder en kortare bana med tre korgar. Frisbee finns att låna i receptionen i Herrljunga Sportcenter. Det finns även en bana vid Kullingsvik utanför Herrljunga med anslutning till Nossan som är på 9 korgar.