Återkommande evenemang

Här listas ett axplock av evenemang som årligen brukar återkomma.

Konst och hantverksrunda

1 september brukar Konst och hantverksrundan hålla rum i Herrljungabygden. Då visas bland annat en samlingsutställning i Herrljunga konsthall på Kulturhuset.

Kullingstrofén

Den årliga rallycupen Kullingtrofén hålls i Herrljunga kommun. Tävlingen brukar hållas i augusti och samlar rallyförare och rallyentusiaster från hela Sverige. En riktigt folkfest!

Frivolten cup

I maj äger internationella Frivolten cup rum i Herrljunga. Då samlas trampolinutövare runt om i världen i Herrljunga. Läs mer på GK Frivoltens hemsida om Frivolten cup Länk till annan webbplats..

Nationaldagsfirande vid Haraberget

Herrljunga kommun i samarbete med Herrljunga hembygdsförening brukar hålla firande i hembygdsparken på Haraberget den 6 juni.

Mörlanda marknad

Idrottsföreningen Annelunds IF arrangerar varje år, vecka 38, Mörlanda marknad. En årlig aktivitet som lockar mycket folk, både för underhållning och för att fynda.

Julmarknader

Runt om i kommunen erbjuds mysiga julmarknader under december månad.

Mathantverkshelg

I december brukar Mathantverkshelg hållas i Od. Det säljs blommor, julgåvor och delikatesser till jul.

Rekoring

I Herrljunga finns möjligheten att en gång i månaden handla på Rekoring Herrljunga. All handel sker direkt mellan producent och konsument och alla varor förbeställs. Utlämning brukar vara sista onsdagen varje månad på Röda torget i Herrljunga. På Facebooksidan Herrljunga rekoring Länk till annan webbplats. uppdateras löpande information.

Knallemarknad Herrljunga

Knallemarknaden i Herrljunga ordnas den andra tisdagen i varje månad. En tradition som går långt tillbaka.