Bada

I Herrljunga finns det många badplatser och varje badplats har sin egna charm. Upptäck vilken som är din favorit!

Sandskens badplats

Belägen vid Sanum i Od hittar du en naturskön badplats vid sjön Sandsken. Badplatsen lämpar sig väl för barnfamiljer då den är långgrund, har en brygga samt en grillplats och picknickbord där hela familjen kan njuta.

Norra sämbadet

För dig som vill ha stora gräsytor, tillgång till camping och café på sommaren är norra sämbadet det perfekta valet. Vid campingen finns en beachvolleybollplan. Det finns även omklädningshytt, grillplats, två bryggor samt torrdass och sopkärl tillgänglig.

Ollestadsbadet

Ett idyllisk friluftsbad i Ollestad! Lämpar sig väl för promenad längs udden för att njuta av naturen. Tillgång till grillplats, gräsmatta och torrdass finns.

Mollasjöns badplats

En naturskön badplats vid sjön i Molla. Här finns en liten badstrand och bryggor som läggs ut sommartid. Här finns några fikabord uppställda där man kan äta sin medhavda matsäck.

Jämnesjöns badplats

För dig som vill kombinera bad och promenad. Jämnesjöns badplats som är belägen i Eggvena ligger vid flera vandringsleder. Badplatsen ligger vid en stor stenhäll och har en mindre sandstrand. Grillplats finns och på sommaren även brygga.

Stensjöns badplats

Stensjön ligger utmed vägen mellan Molla och Od, här finns en mysig och naturskön badplats med några soffor och bord uppställda samt en grillstad. Från badplatsens parkering når man även Fluxfallsleden som går runt Stensjön där man bland annat passerar utsiktsplatsen samt övre delen av Fluxfallet.