Feriearbete för ungdomar

Feriearbete för ungdomar i Herrljunga kommun är till för de som är folkbokförda i kommunen. Du ska sluta nian i år eller tidigare och ännu inte fyllt 18 år.

Såhär söker du feriearbete

Det finns ett begränsat antal platser inom kommunens olika förvaltningar och varje arbetstillfälle omfattar 60 timmar (två - tre veckor).

Feriearbete är den perfekta möjligheten för dig som ung att få prova på arbetslivet, få nya erfarenheter och referenser inför framtiden, samtidigt som du tjänar egna pengar.

Kommunens feriejobb erbjuds de som har slutat årskurs 9 och fram till och med 17 års ålder.

Ansökningsperioden för feriearbete 2021 är öppen mellan 13 februari - 12 mars.

Arbetstider

Dagtid

Lön

Lönen för år 2021 är 85 kr per timme.

Belastningsregister

Utdrag är belastningsregister krävs för att arbeta inom Bildningsförvaltningen, Socialförvaltningen samt i Simhallen

Arbetsplatser och perioder

Nedan finns beskrivningar av de förvaltningar inom kommunen som erbjuder feriearbete sommaren 2021.

Bildningsförvaltningen

Bildningsförvaltningen erbjuder feriearbete på förskolor och fritidshem. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara att, tillsammans med barn och personal, delta i den dagliga verksamheten så som vid måltider, lekar med mera. Din uppgift blir att stödja barnen och ha tillsyn över dem.

Perioder:

  • Vecka 24-26

Socialförvaltningen

Socialförvaltningen erbjuder sommararbete inom särskilt boende för äldre. Arbetsuppgifterna varierar mellan de olika områdena från att hjälpa till med dagliga sysslor i köket till att ordna aktiviteter. Det finns även möjlighet till sommararbete på kommunens secondhandbutik Reprisen.

Perioder:

  • Vecka 24-26
  • Vecka 27-29
  • Vecka 30-32

Tekniska förvaltningen

Tekniska förvaltningen erbjuder sommararbete inom olika arbetsområden. Arbetsuppgifterna varierar från fastighetsskötsel, att hjälpa till vid tillagning av måltider, hjälpa till med lokalvård och hjälpa till med sommarsimskola.

Perioder:

  • Vecka (24) 25-26
  • Vecka 27-28
  • Vecka 31-32

Besked

Ansökningsperioden för feriearbete är öppen mellan 13 februari - 12 mars. Besked om erbjudande av plats skickas därefter ut i slutet av mars/början av april. De ungdomar som tidigare inte haft feriearbete i Herrljunga kommun kommer att prioriteras. Om det är fler sökande än antalet platser så kommer platserna lottas ut.

Hur söker jag?

Ansökningsperioden för feriearbete för sommaren 2021 är öppen mellan 13 februari - 12 mars. Du ansöker via länken nedan.

Sök feriearbete via vår ansökningsportallänk till annan webbplats.