Artikeln publicerades 13 september 2018

Sök utvecklingsmedel från Leader Sjuhärad

Har din verksamhet behov av att utvecklas eller har du nya idéer som du behöver stöd för? Vecka 39 och 45 finns Leaderkontoret på plats i Herrljunga.

Diskutera din utvecklingsidé

Har du en utvecklingsidé som du vill diskutera eller om du vill ha mer information är du välkommen att titta in hos Focus Herrljunga. Eftersom representanter från Leader Sjuhärad kommer att vara ute en del och har uppbokade möten är det säkrast att höra av sig innan.

När? Veckorna 39 och 45, måndag-onsdag

Tid? Klockan 9-16

Var? Focus Herrljunga, Torget 2, 524 30 Herrljunga

Informationskväll

  • 25 september klockan 18-20 Herrljunga kommunhus A-sal
  • 26 september Vårgårda bibliotek klockan 18-20
  • 8 oktober Vårgårda bibliotek klockan 18-20

Representanter från Leader Sjuhärad kommer att berätta om vilka möjligheter du har att få stöd till din verksamhet/förening/företag via Leader Sjuhärad. Under kvällen presenteras några exempel på projekt och Leader Sjuhärad berättar om utlysningar som de har på gång.

Leader Sjuhärad informerar också om Herrljunga/Vårgårdachecken som är ett enklare sätt att söka och redovisa mindre projekt.

Anmäl dig till annika@leader-sjuharad.se eller slå en signal på telefon 0706 440 065

Om Leader Sjuhärad

Leader Sjuhärad är en Ideell förening och har till uppgift att bedriva landsbygdsutveckling i Sjuhärad. Verksamheten bedrivs genom att stödja externa projekt inom insatsområdena livskvalitet, service och entreprenörskap under perioden 2014-2020. Finansieringen kommer från EU, stat och kommun. Mer information hittar du på www.leader-sjuharad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.