Artikeln publicerades 4 oktober 2018

Bli handledare på jobbet!

Foto: Pixabay.

Vill du lära dig mer om hur du tar emot personer på arbetsträning, praktik eller som nyanställd? Varmt välkomna till Sjuhärads samordningsförbund endags handledarutbildning 16 oktober som vänder sig till medarbetare i näringslivet såväl som offentlig verksamhet.

Kostnadsfri utbildning med fokus på att ge extra stöd som handledare

Samordningsförbundets endagsutbildning syftar till att rusta verksamheter i att ta emot personer på arbetsträning, praktik och som nyanställda. Fokus ligger på personer i behov av extra stöd.

Det är en kostnadsfri utbildning. Den vänder sig till arbetsgivare med medarbetare som vill lära sig mer om hur man tar emot och handleder människor som tidigare varit långt från ett arbete, samt lära mer om vinsterna med det. Det handlar om att få verktyg för en anpassad medarbetarintroduktion.

Ort och datum: Herrljunga tisdagen den 16 oktober

Tid och lokal: kl. 09.00 - 15.00 i Kommunhuset, Torget 1, Herrljunga

Anmälan: Information om kurstillfälle och anmälan samt broschyr för spridning inom er organisation hittar ni på länken samverkanvg.se/handledarutbildning

Utbildningsdagen innehåller föreläsningar, övningar och reflektionstillfällen mellan deltagarna. Lättare lunch och fika ingår.

Handledarutbildningen erbjuds vid ett 10-tal tillfällen i Sjuhärad i höst. Vårgårda ger till exempel samma utbildningsdag den 11 oktober. Du är välkomna att anmäla dig till vilken ort som helst. Utgå från det datum som passar dig bäst.

Väl mött & välkommen! Sprid gärna informationen vidare!

Läs mer och anmäl dig här: www.samverkanvg.se/handledarutbildning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.