Artikeln publicerades 16 april 2021

Våga Fråga - föreläsning med Suicide Zero

En unik föreläsning för dig över 18 år om hur vi tillsammans kan förebygga självmord.

Två personer med texten Våga fråga, en föreläsning om hur du som medmänniska kan bidra till att rädda liv.

Bild från Suicide Zero

Tillsammans med organisationen Suicide Zero bjuder Herrljunga kommun nu in allmänheten till en digital Våga Fråga-föreläsning. Vi går igenom fakta och myter om självmord, lär dig känna igen och bli uppmärksammad på varningstecken på psykisk ohälsa och ger dig tips och råd på hur du kan stötta någon i din närhet som har det svårt. Läs mer på Suciede Zeros webbsidalänk till annan webbplats.

Välkommen att anmäla dig redan idag! Tillsammans räddar vi liv.

Datum: 27 maj 2021

Tid: 18.00-19.30

Plats: Digitalt via länk (länken skickas ut till anmälda deltagare)

Anmälan: li.johansson-nystrom@herrljunga.se

Föreläsningen genomförs tillsammans med den ideella organisationen Suicide Zero, med stöd från Västra Götalandsregionen.