Artikeln publicerades 7 mars 2022

Hanna Molin är ny enhetchef för Funktionshinder 1

Hanna Molin

Hanna Molin är ny enhetschef för Funktionshinder 1

Sedan 1 december är Hanna Molin ny enhetschef på Funktionshinder 1 i Herrljunga kommun. Hon kommer från ett arbete i Göteborgs stad där hon arbetat som socialsekreterare inom barn och unga samt funktionsstöd.

Hur känns det att ha börjat i Herrljunga kommun?

Det känns fantastiskt! Jag har blivit mottagen med värme där det finns mycket arbetsglädje som jag ser fram emot att vara del av, säger Hanna.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Jag ser fram emot att lära känna alla arbetsgrupper som är under mitt ansvar och att fortsätta utveckla och bibehålla det fantastiska arbete som finns i dessa. Jag ser också fram emot att få vara en av många pusselbitar, som möjliggör att genomföra ett gott stöd inom LSS för våra medborgare.

Varför sökte du dig till Herrljunga kommun?

Jag kommer ursprungligen från kommunen och vill arbeta i ett mindre sammanhang.
Jag sökte mig också hit till Herrljunga för att jag vill arbeta på den utförande sidan och vara en del av insatsernas genomförande inom LSS.

Vad tycker du är viktiga egenskaper som ledare?

Egenskaper som jag tycker är viktiga hos en ledare är att leda arbetet med glädje, energi och tydlighet mot dess syfte och mål. Extra viktigt är detta inom funktionshinder för att vi i nästa led skall kunna erbjuda ett gott stöd för våra brukare. Ytterligare egenskaper som är viktiga är att vara tillgänglig, handlingskraftig, stöttande och inlyssnande. Detta för att kunna genomföra arbetet med en härlig ”VI-känsla”, avslutar Hanna.

FAKTA

Namn: Hanna Molin

Aktuell som: Enhetschef

Ålder: 27

Bor: Göteborg

Familj: Bor ihop med min man och har en stor familj med många syskon

Intressen: Träning, vänner, familj och att resa