Artikeln publicerades 22 juli 2021

Fototävling på Instagram för dig upp till 20 år

Person håller en iphone och ska kort

Mitt i sommaren ordnar Herrljunga bibliotek en fototävling för dig upp till 20 år. Tävlingen pågår från 14 juni till 1 augusti. Du tävlar genom att skicka in en eller flera bilder utifrån fyra teman.

Teman för fototävlingen:

  • Vatten
  • Spår
  • Grön
  • Hemma

Du väljer själv utifrån vilket tema du vill fota. Det går bra att ta flera foton utifrån samma tema, en bild av varje tema eller om du enbart vill tävla med en eller några få foton utifrån tema som passar dig.

Posta bilden/bilderna på Instagram och tagga med #hjafotosommar2021 senast söndag 1 augusti kl. 24.00. för att vara med i sommarens tävling.

Tänk på att personer som är med på foto måste ha lämnat sitt godkännande. Ingen kostnad. Ingen föranmälan. Vinnare utses av en jury. Två priser kommer att delas ut. Vinnande bidrag i Herrljunga biblioteks fototävling utses och offentliggörs i mitten av augusti.

Utomhusutställning

Fyra av de bilder som skickas in till fototävlingen har även chans att komma med i utomhusutställningen "Mitt Herrljunga" som är tänkt att visas på olika platser i kommunen. Utställningen är en del av varumärkesprojektet att skapa ett attraktivare Herrljunga. Om ditt foto blir utsett att vara med i utomhusutställningen "Mitt Herrljunga", så kommer vi att fråga dig om lov och höra om du vill vara med. Spara gärna originalfotot för att vi ska kunna trycka upp din bild i större format.

Om du har frågor, ring: 0513-172 20.

Vi förbehåller oss rätten att visa upp tävlande foto i samband med tävlingen både som visning på biblioteket, på bibliotekets webbplats och i våra sociala media utan tidsbegränsning.

Arrangör: Herrljunga bibliotek