Artikeln publicerades 6 september 2021

Delta i fototävling på instagram. Vilket är ditt Herrljunga? Du postar
din bild på Instagram och taggar bilden med #mittherrljunga2021 senast 30
september.

Herrljunga kommun ordnar en fototävling på Instagram med temat ”Mitt Herrljunga”. Du deltar i tävlingen genom att skicka in ett eller flera fotografier utifrån temat, där du visar upp din härliga hembygd i kommunen. En jury kommer sedan att välja ut 6 bilder som vi ställer ut i en miniutställning utomhus i kommunen.

Så här deltar du

Du postar din bild på Instagram och taggar bilden med #mittherrljunga2021 senast 30 september. Du får gärna skriva några rader om din Herrljungabygd. Det kan vara en favoritplats, någon plats i kommunen som du känner som hemma, eller något eller någon som du känner representerar Herrljungabygden. Låt fantasin flöda! Tänk på att personer som är med på foto måste ha lämnat sitt godkännande. Spara gärna originalfotot för att vi ska kunna trycka upp din bild i större format. Det kommer finnas en särskild ålderskategori för dig under 20 år. Fritt deltagande!

Om du inte har ett Instagramkonto och vill delta kan du ladda upp ditt bidrag på kommunens hemsida eller mejla det till herrljunga.kommun@herrljunga.se. Döp ämnesraden till ”Fototävling på Instagram”.

Vinnare utses av en jury. Vinnarna får förutom en plats i utställningen även ett pris.

Vinnande bidrag utses och offentliggörs i mitten av oktober.

Om du har frågor ring: 0513–17125 eller mejla din fråga till malin.bulling@herrljunga.se.

Vi förbehåller oss rätten att visa upp tävlande foto i samband med tävlingen både som visning på kommunens webbplats och i våra sociala medier samt i utställningen utan tidsbegränsning. Den här tävlingen genomförs av Herrljunga kommun med syfte att inspirera och visa upp vår fantastiska Herrljungabygd för fler.

Skicka in ditt bidrag

Dina kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Dina kontaktuppgifter