15 juni 2021 till 10 augusti 2021 kl. 13.00-16.00

Sommartisdagar i Stadsparken i Herrljunga

Sommartisdagar

Upplev Sommartisdagarna, vecka 24 - vecka 32. Aktiviteter pågår mellan kl 13 - 16. En aktivitet för dig mellan 6-15 år.

Välkommen ned och häng i Stadsparken på tisdagar kl 13 -16

Det kommer erbjudas aktiviteter tisdagar v.24 till v.32: 15 juni, 22 juni, 29 juni, 6 juli, 13 juli, 20, juli, 27 juli, 3 augusti, 10 augusti.

Plats: Stadsparken och området kring Herrljunga Sportenter.

Tid: Tisdagar kl. 13.00 -16.00

Planerat program

• Resterande veckor kommer det att finnas blandat med roliga aktiviteter för barn och unga att testa på. Beroende på väder och vind befinner man sig ute i stadsparken om vädret är fint, eller inne i en av sportcentrets hallar om det är regn och oväder. Oavsett kommer det finnas aktiviteter varje tisdag.
  • Såvida det inte råder bevattningsförbud i kommunen kommer det också att finnas olika vattenlekar att testa på. Möt våra nya kompisar Draken och Elefanten som sprutar vatten, och ge dem gärna ett namn. Fika utlovas!

Info om sommartisdagarna

Alla barn och ungdomar som är nyfikna på att komma och vill prova på olika aktiviteter är välkomna och man anmäler sig på plats!
(Anmälan sker på plats, så att vi kan anpassa aktiviteten till allmänna riktlinjer angående covid-19)

Kom ihåg att ta med egen vattenflaska!

Det kommer att bli lite blandade aktivteter och prova på aktiviteter. Det kommer finnas ledare från Fritidsgården eller Herrljunga sportcenter samt feriearbetare på plats.
Personal från Herrljunga bibliotek kommer också att finnas på plats några av aktivitetsdagarna. Föreningar i Herrljunga är inbjudna att medverka med en föreningsaktivitet.

Några aktiviteter kommer att pågå under en viss tid medan några aktiviteter går att testa under hela dagen.Trevligt att bara samlas och ta vara på dagen och testa på :)

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer angående covid-19.

• Det kommer finnas handsprit samt skyltar som påminner om att hålla avstånd.
  • Max antal: 100 stycken utifrån nivå 3 om sammankomster utomhus pga covid-19 pandemin.
    Då det är en gräns på max 100 personer som får samlas på en plats samt att man ska hålla avstånd mellan varandra, kan vi komma att begränsa antalet barn och ungdomar. Det är ingen anmälan till aktiviteten, men för att hålla en gräns på 100 stycken, kommer alla som vill vara med få anmäla sig till vuxna som finns på plats i stadsparken.
  • Aktiviteterna kommer att ske utomhus, men vid regn kan vissa aktiviteter komma att hållas i idrottshallen. Inomhus är det fortfarande 50 stycken som gäller tills nya riktlinjer införs och är beroende på hur smittspridning av covid-19 utvecklas.

Arrangörer: Herrljunga kommun, Föreningsliv och Fritid, Bibilioteket i samverkan med föreningar i Herrljunga.