11 juni 2021 till 15 augusti 2021 kl. 00.00-00.00

Upptäck aktivitetsrundor i sommar

Aktivitetsrundan Puls & Styrka

Längs elljusspåren i Herrljunga och Annelund finns aktivitetsrundor som heter Puls & styrka uppsatta. Här kan du springa/gå och göra olika rörelser. Harmonirundan finns uppsatt längs Gula spåret i området Orraholmen i Herrljunga.

Välkommen att upptäcka aktiviteterundorna och Harmonirundan i sommar.

Aktiviteterundan Puls & styrka

Plats: Elljuspår Mörlanda, Annelund, längd 2,5 km
Elljusspåret, Skoghälla i Herrljunga, längd 2,5 km

Aktivitetrundorna har 12 skyltar med olika utmaningar utplaceras längs elljuspåren. Varje övning har olika svårighetsgrader och passar både barn och vuxna. Med enkla övningar och utmaningar lockar Aktivitetsrundan fler till rörelse oavsett om man är nybörjare eller vältränad.

Stanna vid skyltarna och ta del av övningarna utmed aktivitetsrundorna. Du kan gå/springa hela rundan och göra alla övningar eller välja ut dina favoriter.

Harmonirundan

Plats: Gula spåret, längd ca. 4 km

Längs gula rundslingan i området Orraholmen finns en Harmonirunda med 12 skyltar uppsatta med harmoniska och lugna aktiviteter för ett ökat välmående. Innehåller bla övningar med andning, avslappning och lugna rörelser. Få inspiration att ta med dig i vardagen genom andning, massage, sinnesövningar, avspänningsövningar och lugna rörelser.
Harmonirundan kan vara ett sätt att lära sig stressreducerande övningar. Ett stort utbud av övningar gör att alla kan finna något som passar. Du kan gå /springa hela rundan och göra alla övningar eller välja ut dina favoriter.

Puls & styrka skyltar och Harmonirundan är uppsatta i samverkan mellan Herrljunga kommun och Alingsås sparbank.

Läs gärna mer om konceptet på Träning i livetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster