15 februari 2021 till 21 februari 2021 kl. 00.00-00.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Djurspår, vem har gått här?

Leta djurspår i naturen under sportlovet! Ta med en förklaring över olika djuspår :)

Djurspår i snön

När det är snö är det lätt att se avtryck i snön från olika djur men, det något svårare vid barmark.
Här nedan hittar ni en Spårbingo med djurspår som ni kan ladda ned i mobilen eller skriva ut eller hämtas i receptionen på Herrljunga kommunhus och Herrljunga bibliotek.
Ladda ned Spårbingolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, spårbingon är hämtad från Naturhistoriska riksmuseet.

Planschen är hämtad från Natursnokarna,Naturskyddsföreningen. Ladda ned Plansch med djurspårlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du intresserad av friluftsliv, natur och miljö kontakta en förening att gå med i. I föreningsregistret, hittar du förslag på aktiva föreningar. Föreningsregister Herrljunga Kommunöppnas i nytt fönster

Bild visar olika djurspår