Artikeln publicerades 30 oktober 2020

Biblioteken är fortsatt öppna men anpassade till rådande corona-restriktioner

På grund av nya skärpta corona-restriktioner anpassar vi vår verksamhet genom att ytterligare minska på antalet sittplatser och ställer in ett par av våra planerade kulturevenemang: konstutställning och kåseri med Leif Ruhnström och Kura skymning med Birgitta Fernström.

Vi plockar bort pysslet på barnavdelningen. I stället har vi dukat upp lite klur och målarbilder att ta med hem, säger bibliotekschef Eva-Lena Liljedahl.

Vi vill även påminna om vår tjänst ”Take away”. Kontakta oss gärna så packar vi en kasse med böcker som du sedan kan hämta i entrén till biblioteket!

Folkhälsomyndigheten uppmanar även dig som allmänheten att inte tillbringa lång tid i lokaler som till exempel bibliotek, utan att utföra dina ärenden skyndsamt. Detta vill vi också påminna dig som besökare oss om.

Biblioteken kan behöva anpassa verksamheten ytterligare så följ Herrljunga kultur och bibliotek i våra sociala kanaler och på Herrljunga biblioteks webbplats https://bibliotek.herrljunga.se/ Länk till annan webbplats. för att få aktuell information.

Vi håller avstånd och håller ut!

Entré Herrljunga bibliotek

Foto: Herrljunga bibliotek och kulturhus i Herrljunga tätort.