Lediga jobb just nu

Här kan du se lediga jobb i Herrljunga kommun. Vi ser fram emot att få in din ansökan!

Sjuksköterskeassistent

Om arbetsplatsen

Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare.

Arbetsuppgifter

Är du undersköterska eller sjuksköterskestudent och vill jobba med oss i hemsjukvården? Vill du dessutom ha fantastiskt trevliga kollegor och ett riktigt roligt jobb är det dig vi söker! Du kommer att assistera sjuksköterskorna i hemsjukvården samt utföra delegerade arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter beror på dina tidigare erfarenheter som undersköterska eller hur långt du kommit i din sjuksköterskeutbildning samt tidigare erfarenhet. Det kan innebära bedömningar, såromläggningar, katetersättning, provtagning mm. Tillsammans med andra yrkeskategorier bidrar du till att ge patienten en god livskvalitet, både genom god omvårdnad, och avancerad hemsjukvård. I ditt arbete har du sjuksköterskekollegor i din närhet som du får stöd och hjälp av vid behov. Patientgruppen är från 0 år och uppåt. Arbetet är omväxlande samt ställer krav på flexibilitet och ett gott samarbete med kollegor och övriga kontaktytor. Dokumentation sker i datajournalsystemet VIVA.

Kvalifikationer

Vi söker dig som dig som är undersköterska eller läser sjuksköterskeprogrammet, minst termin 4. Du behöver ha förmåga att kunna göra prioriteringar under din arbetsdag och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. För dig är det självklart att arbeta i team och du har lätt för att ta egna initiativ. Du ska ha lätt för att samarbeta/samverka med kollegor och olika professioner för att bidra till en god och säker vård för de vi är till för. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. För att få arbeta inom socialförvaltningen måste du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Intervjuer sker löpande. Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

Fakta om tjänsten

Upplysningar

 • Sara Styrud
  Enhetschef
  Telefon: 0513-17343
  E-post: Sara Styrud
 • Cecilia Fredriksson
  Biträdande enhetschef
  Telefon: 0513-17329
  E-post: Cecilia Fredriksson
 • Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
  Telefon: 0513-17000

Ansökan

Referensnummer
C117193 Ansök

Övrig information

I Herrljunga kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Om heltidsuppdrag saknas kan det innebära att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats. Urvalsarbetet pågår löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Söker du timanställning inom kommunen?

Fyll i passande blankett som du finner via länkarna nedan. Du kan fylla i den på skärmen. Kom ihåg att sedan spara den på din dator innan du skickar den.

Gäller din ansökan för arbete inom Bildningsförvaltningen (vid frågor ring 0513-171 38) så skickar du den till bemanning.bildning@herrljunga.se - Blanketten finner du här nedan!

Anmälan om intresse för timmar inom skola Pdf, 247.9 kB.

Gäller din ansökan för arbete inom vård och omsorg så skickar du den till bemanningsenheten@herrljunga.se.