Artikeln publicerades 25 oktober 2019

Nya tillskott på Herrljunga Walk of Fame

Tre nya tillskott på Herrljunga Walk of Fame offentliggjordes på torsdagskvällen i samband med Flammande höstkväll i Herrljunga. Det blev Familjen Branmark, Herrljunga Cider, Samuel Holmén, fotbollsspelare, samt Siv Hagengrinder, chef för Hagens demensboende, som under åren flera gånger uppmärksammats för sitt ledarskap och engagemang.

Siv Hagengrinder

Fotograf är Bygdefotograferna i Herrljunga. På bilden är en av pristagarna, Siv Hagengrinder, chef för Hagens demensboende i Herrljunga kommun.

Nomineringar

Nomineringarna till årets pristagare lyder:

Siv Hagengrinder, chef för Hagens demensboende i Herrljunga kommun
Omsorgsmotivator

Under många år har hon brunnit för sitt arbete och aldrig givit vika för sin vision att ge det lilla extra för de äldre. Med sitt kreativa nytänk, alltid motiverat och engagerat de boende såsom personal. Med tydligt positivt ledarskap och varmt hjärta gett Herrljunga en äldrevård att se upp till.

Samuel Holmén
Fotbollsprofil

Denna kille som tillsammans med sin fotbollsälskande familj satt Annelund på kartan.
Genom sin stora talang och skicklighet har han gjort hela bygden stolt över hans framgångar.
Även om han spelat i många ligor minns han sitt ursprung i hemmaklubben Annelunds IF.
En fotbollstalang att se upp till.

Familjen Branmark
Herrljunga Cider

Efter att blivit serverad en udda dryck på en fotbollsresa i England 1969 tagit sig till att bli Sveriges mest populära cidertillverkare, har verkligen ingen missat Herrljungas mest profilerande varumärke. Genom ständig förnyelse och produktutveckling har de levererat förstklassiga drycker i över 100 år. När de nu är inne i den fjärde generationen kan vi med säkerhet se fram emot flera goda överraskningar i framtiden.

Flammande höstkväll och Herrljunga Walk of Fame arrangeras av Herrljunga Köpmannaförening samt Fokus Herrljunga.