Simkurser på Herrljunga Sportcenter

Barn som lär sig simma

Varje termin erbjuder vi ett antal simkurser för alla från 4 månader till vuxen ålder. Håll utkik här på hemsidan för aktuell information!

Vad vi erbjuder

På Herrljunga Sportcenter erbjuder vi simkurser för alla stadier i livet. Kunskap är viktigt och vår personal finns här för att stötta dig och/eller ditt barn.

För barn i åldrarna 4 månader - 4 år erbjuds babysim- och minisimskurser. Dessa kurser är uppdelade i olika steg, dels beroende på ålder och dels på tidigare erfarenhet och kunskap. Varje period består utav 7 tillfällen.

För barn i åldrarna 5 år och uppåt erbjuder vi simskola. Dessa kurser är uppdelade i olika steg. Detta för att säkerställa rätt undervisning för barnets kunskapsnivå. Varje period består utav 8 tillfällen. Målet är att bli simkunnig (200m).

För vuxna från 16 år och uppåt erbjuder vi simkurs för vuxna. Vi pratar svenska och engelska. Varje period består utav 8 tillfällen. Varje lektion är 30 minuter.

Under hela perioden eleven är aktiv i en simkurs hos oss bjuder vi på badkostnaden när eleven vill bada hos oss utanför simkursens tider.


Hur bokar jag?

Bokning av alla simkurser sker antingen via Herrljunga Kommuns bokningssida Länk till annan webbplats. eller på plats i receptionen på Herrljunga Sportcenter. Vi tar inte emot bokningar via telefon.


Vid frågor och funderingar

Om du har frågor eller funderingar kring simkurser är du välkommen att ringa till receptionen 0513-17431 eller skicka ett mail till simhall@herrljunga.se.