Artikeln publicerades 4 november 2020

Återvinningscentralerna corona-anpassas med utökade öppettider

Coronaviruset (covid-19) påverkar hela samhället och Herrljunga kommun följer händelseutvecklingen noga. Vi vidtar försiktighetsåtgärder och planerar för att säkerställa att vi kan upprätthålla våra uppdrag, som till exempel att hålla öppet på vår återvinningscentral.

För att värna om våra medarbetares och besökares hälsa och säkerhet vill vi göra följande förtydliganden och ändringar.:

  • Vid behov kommer personalen begränsa mängden fordon inne på anläggningen. Detta kan medföra ökade köer och vi ber er att ha överseende med detta.
  • Vi kommer med start onsdagen den 11 november att öppna återvinningscentralen i Annelund en timme tidigare. Nya öppettider blir alltså 12:00 – 19:00.
  • Vid behov kommer även ökade öppettider på lördagarna att undersökas. Normalt sett är besökstrycket något högre på lördagar så går det att styra om besöken till vardagar är det att föredra.

Stanna hemma om du är sjuk

Vi ber dig att följa de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten och besök oss inte om du är sjuk eller befinner dig i karantän – för din och vår skull.

Vi hjälper dig gärna men håller avstånd

Som vanligt är du som besökare välkommen att ställa frågor till våra medarbetare på återvinningscentralen – däremot undviker vi att komma nära våra besökare och håller ett behörigt avstånd för att minska eventuell smittorisk.

Återvinning