Resekrönikor från Herrljungabygden

Vandring grusväg, två personer som syns i siluett mot solen.

Ta dig tid att lyssna på dessa berättelser från Herrljungbygden.

Resekrönikor från Herrljungabygden

Resekrönikorna berättas på härlig Västgötska och tar dig med i tid och rum på en avstickare till Herrljungabygden. Det är två berättelser som finns att lyssna till och de beskrivs här nedan. Reseberättelser om upptäckter längs vägen, om avstickare och om förändrade resvägar - Idag en pod igår en reserapport.

Ladda ner och lyssna på Resekrönika om Fåglavik och Helgon Elisabeth Hesselblad födelse Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ladda ner och lyssna på En reseberättelse i tid, geografi och över världen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det kan i vissa fall vara nödvändigt att ladda ned resekrönikorna innan du kan lyssnar på dom. Kan också vara så att man måste ladda ned en app för att kunna lyssna. Går det inte att ladda ned dom på telefon, försök att ladda ned krönikorna på datorn istället och lyssna där.

Krönikorna finns också att lyssna på via app på Storyspot Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (iphone och android) samt Triptale Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (iphone).