Artikeln publicerades 6 augusti 2021

Sensommaraktiviteter i Herrljungabygden

Har du svårt att komma på något att göra så här på sensommaren? Vill du ha tips på utflyktsmål och aktiviteter som inte behöver vara så långt bort?

Herrljungabygden bjuder på ett rikt utbud av vandringsleder med både längre och kortare sträckor i skog, ängsmark och i gammalt kulturlandskap. Flertalet leder underhålls av föreningar som gör ett fantastiskt arbete med ledmarkeringar, spångar och rastplatser. Så ta på dig ett par bekväma skor och gå en markerad led. Tips på vandringsleder hittar du här;
https://herrljunga.se/uppleva-och-gora/friluftsliv-natur-bad-och-vandring/spar-och-vandringsleder.html Länk till annan webbplats.

https://www.vastsverige.com/herrljunga/ Länk till annan webbplats. finns massor med tips på aktiviteter och upplevelser i Herrljungabygden. Här ser du också vilka evenemang som är på gång i vårt område.
Vad sägs till exempel om att bege sig till Harabergets hembygdspark på söndag den 8:e augusti där ”Halljonga förr i vala” anordnas för 40:e gången?
https://www.hembygd.se/herrljunga/activities/25079 Länk till annan webbplats.

Vid frågor om restriktioner som rör Coronapandemin, kontakta respektive evenemangs arrangör.
För uppdaterad information om coronaviruset (COVID-19), besök Folkhälsomyndighetens webbplats: https://www.folkhalsomyndigheten.se/ Länk till annan webbplats.

Grästorpasjöleden. En person går i skogen, skylt med texten Grästorpasjön står invid leden. på skylten står det Grästorpasjöleden.