Gruppträning

Träna tillsammans med andra under ledning av instruktör. Här kan du träna morgon, lunch, senior och kvällspass.

Bokning

Bokning sker via Herrljunga Sportcenters bokningssida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Första gången skapar du en "Ny användare" och följer instruktionen. Viktigt är då att det är samma mailadress som du uppgett hos Herrljunga Sportcenter. Om ni får problem med detta så tveka inte att be om hjälp i receptionen alternativt skicka ett mail till: support@webbiljett.se.

Om du inte har något aktivt gruppträningskort sker bokningen via receptionen.

Hur långt i förväg kan jag boka?

Platserna för nästkommande vecka släpps måndagar kl 06.30.

Hur mycket får jag boka?

Du kan ha max 7 pass bokade per 7 dagar.

Avbokningsregler

Avbokning av pass skall göras senast 3 timmar innan passets start. Om du inte avbokar i tid eller inte dyker upp på bokat pass spärras du för fler bokningar. För att låsa upp din spärr debiteras du 100:- på plats i receptionen.

Reservplats

Om du hamnar på en reservplats får du ett mail så fort en ordinarie plats blir din. Du är då direkt bokad på passet. Vill du inte ha platsen måste du avboka dig. Din reservplats kan bli ordinarie fram till 3 timmar innan passet börjar. Det är ditt ansvar som kund att följa din reservplats (kan göras på din bokningssida) och kontrollera om du får en ordinarie plats; får du en ordinarie plats så gäller avbokningsreglerna ovan.

Övrigt

Vill du veta mer om vilka olika pass vi erbjuder har vi passbeskrivningar där du kan läsa mer ingående vad varje passtitel innebär.

Åldersgränsen på gruppträningen är 11 år. Alla medlemmar mellan 11-14år måste gå på passet tillsammans med ansvarig vuxen. Du som medföljande vuxen har ansvar för ungdomen under hela vistelsen.