Babysim- och minisimskurser

Välkommen till mysig stund tillsammans med ditt barn!

Övergripande information

Målet för dessa kurser är att barnet får vattenvana, öva på motoriken och känna sig trygg i vattnet. Vi rekommenderar att man går stegen i turordning. Är du osäker på vilken grupp du ska anmäla er till, kontakta vår instruktör på tina.hjalmarsson@herrljunga.se så hjälper hon er att välja rätt.


Bokning

Bokningen är bindande och betalning görs vid bokningstillfället. Detta kan göras på plats i receptionen (ej via telefon) alternativt på Herrljunga Sportcenters bokningssida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vid bokning på nätet tillkommer en serviceavgift om 35 kr. Välj om ni önskar tillträde till dam- eller herromklädningsrum. Vid första tillfället hämtas ett inpasseringsarmband i receptionen.

Vill du läsa mer om våra kommande kurser? Det hittar du på sidan "Kursstarter 2023".

Övrigt

Vid utebliven eller avbruten aktivitet av kunden sker ingen kompensation. Vi gör inte återbetalningar om det blir förseningar eller inställda lektioner på grund av faktorer som vi inte kan råda över t.ex. vid tekniska fel eller sjukdom. Däremot ser vi till att tillfället tas igen. Vi reserverar oss för att schemat kan ändras med anledning av till exempel dåligt underlag i grupper, varje berörd kund kommer då att kontaktas per e-post eller telefon.