Artikeln publicerades 13 oktober 2021

Cederfors Bostad erhåller markanvisning om 32 bostäder i Herrljunga

I det nya området Hagen planerar Brf Harabergs Backar att uppföra ett 30-tal nya bostäder, både i form av radhus och lägenheter med egen trädgård. Här kommer man bo lugnt, men ändå centralt, inbäddat i ett klassiskt etablerat villaområde. Kvarteret kommer byggas ut etappvis med 23 bostäder i första etappen.

Området Hagen

Cederfors tänkta utformning av området Hagen

Området Hagen ligger ca 700 m från centrum och ändå nära fin natur och kommunal service. Förarbetet med gata, vatten/avlopp och infrastruktur påbörjas inom kort.
Emil Hjalmarsson, kommunarkitekt på Herrljunga kommun ser positivt på att det byggs fler bostadsrätter i Herrljunga tätort.

Det blir ett bra komplement till villaområdet Horsby etapp2 och det är riktigt kul att det byggs bostadsrätter i Herrljunga igen, vilket inte gjort på många år säger, Emil Hjalmarsson.

Lägenheter med egen trädgård och uteplats

Cederfors har tillsammans med Liljewalls arkitekter tagit fram området med fokus på bekvämlighet, och alla bostäder har fått beredd plats för hemarbete och fina uteplatser.

Vi på Cederfors ser en god möjlighet att skapa en attraktiv boendemiljö med centrumnära läge. Vår idé är att tillföra bostäder med bra instegspris. Bostäderna säljs som bostadsrätter med fokus på låg månadsavgift vilket ger de boende mer kvar i plånboken, säger Cederfors.

Nästa steg

Det som sker nu är att projektet läggs ut som kommande projekt på Cederfors hemsida. Där kan intresserade läsa mer om projektet, och hur det går till vid ett eventuellt köp. Intresserade kan med fördel redan nu lämna in en intresseanmälan. Är man med på listan får man löpande information och säkrar sin inbjudan till den kommande säljstarten och tidpunkten då det blir möjligt att boka sin specifika bostad.

Hanna Alavik på Fastighetsbyrån Herrljunga har fått uppdraget att sälja bostäderna. Hon menar att projektet kommer helt perfekt i tiden då bostadsmarknaden i Herrljunga är stark och intresset för bostadsrätter stort.

Det är superroligt att få chansen att bidra till att fler bosätter sig här och att fler vill bo kvar. Marknaden är redo, säger Hanna.

För mer information:

https://www.cederfors.se/harabergsbackar Länk till annan webbplats.

Kontakt Cederfors: Lars Bonander VD, lars.bonander@cederfors.se
0733-75 90 73

Kontakt försäljning: Hanna Alavik, Fastighetsbyrån Herrljunga, hanna.alavik@fastighetsbyran.se
0733-59 15 15

Karta över området Hagen